Dataan perustuva vesiverkoston hallinta

Paranna tehokkuutta analyysin avulla

Neuroflux yhdistää, visualisoi ja analysoi jätevesipumppaamoiden dataa, vähentäen manuaalista työtä. Koneoppimisen avulla tunnistamme vuotoja ja tukoksia välittömästi. Reaaliaikaiset hälytykset ja trendianalyysi auttavat sinua optimoimaan jätevesiverkon toimintoja.

Visualisoi & analysoi jätevesiverkostoa

Analysoi jätevesiverkon tilaa millä tahansa laitteella. Selkeiden kaavioiden ja visualisointien avulla näet selvästi mitä verkostossa kulloinkin tapahtuu.

Automaattinen tukosten tunnistus

Uusi tapa havaita tukoksia automaattisesti vähentää kuluja ja negatiivista julkisuutta. Saat automaattisesti viestin kun olemme havainneet poikkeaman, jolloin ehdit reagoimaan ennakoivasti.

Helppo asentaa

Käyttöönotto ei vaadi yhtään uutta laitetta tai manuaalista työtä. Yhdistä datasi järjestelmäämme ja me teemme loput: konfiguroinnista analyysiin ja hälytyksiin.

Tehty yhteistyössä insinöörien kanssa

Me haluamme tarjota parhaan mahdollisen työkalun jätevesiverkoston hallintaan. Neuroflux yhdistää ohjelmistokehityksen ja muotoilun parhaat puolet vesialan osaamiseen, intuitiivisen ratkaisun luomiseksi. Me keskitymme luomaan hyvän käyttökokemuksen varmistaaksemme, että Neurofluxia on helppo käyttää.

Macbook Neurolux demo

Yhteistyökumppanimme

Perfektio HSY Kiuas Accelerator HS-Vesi Porvoon vesi Kirkkonummen Vesi

Media

Me

Tiimissämme yhdistyy vesialan osaaminen maailmanluokan ohjelmointitaitoihin.

Ota yhteyttä: etu.suku@neuroflux.fi

Tuomas Koskinen

Chief Executive Officer

Tomi Lukkarinen

Smart Water Specialist

Felix Lindholm

Chief Technology Officer

Tuomo Salmenkivi

Full Stack Developer

Chang Rajani

Data Scientist

Jonne Huotari

Design Lead

Henri Malkki

Business Administration

Liity joukkoomme

Etsimme uusia pilottikumppaneita ja sijoittajia, lisäksi olemme kiinnostuneita ihmisistä, jotka hallitsevat bisneksen tai ohjelmistokehityksen.

Ota yhteyttä